Přejít k hlavnímu obsahu
x

1899 Signature Oil 25g SERUM

DONGINBI 1899 Signature Oil

 

 

Korejský červený ženšen proti stárnutí.
Pozoruhodný obličejový olej s dynamickým řešením pro boj proti známkám stárnutí a vráskám.
Díky sedmi patentovaným technologiím a silným antioxidačním vlastnostem červeného ženšenu účinně omlazuje stárnoucí pokožku, opravuje poškození pokožky, zvyšuje vlhkost a pružnost. 
Vysoká koncentrace a čistota extraktu z 6-ti letého červeného ženšenu.
Okamžitě se vstřebává do pokožky, přináší působivé výsledky v pružnosti pokožky, antioxidační ochraně a zlepšení textury pokožky.

Klíčové vlastnosti:

 - Květinová vůně pro hebkost
 - Vylepšená kožní bariéra
 - Síla 6-ti letého červeného ženšenu
 - Ochrana proti stárnutí a vráskám
 - Zpevnění a rozjasnění pleti
 - Intenzivní hydratace
 - Vyhlazené jemné linky
 - Posílená regenerace kolagenu
 - Denní a noční péče o pleť

Velikost: 25g

REGENERUJTE MLADŠÍ PLEŤ ZA 7 DNÍ: S naší pokrokovou samoudržující recepturou červeného ženšenu se pokožka stává pevnou a mladistvou za pouhých 7 dní. Saponiny z červeného ženšenu, jako vaše první obranná linie, účinně zmírňují únavu pokožky.

BOJUJTE S PRVNÍMI ZNÁMKAMI STÁRNUTÍ: Core RG Ginseno-Biome může pomoci aktivovat a obnovit rovnováhu kožního mikrobiomu, obnovit pružnost pokožky a dále regenerovat pružnou pokožku, která vzdoruje stárnutí. Díky síle exkluzivního mikrobiomu DONGINBI jsou vrásky redukovány a pleť je pevná s mladistvým leskem.

POSILUJTE KOŽNÍ BARIÉRU: Zklidňující komplex KGC zklidňuje všechny typy pleti snížením podráždění a citlivosti. Posiluje pokožku a zlepšuje imunitu pokožky tím, že vytváří zdravou a odolnou kožní bariéru, která ji chrání před škodlivými vnějšími faktory.

ZVLHČUJÍCÍ A VYŽIVUJÍCÍ: Lehké, ale vysoce účinné složení obohacené o červený ženšen, který hydratuje a vyživuje pokožku. Vaše pleť bude nejen lépe vypadat, ale bude i zdravější.

Jak používat: 3-4x pumpujte a naneste esenci na celý obličej. Jemně masírujte a poklepávejte pro lepší absorpci.